Den 30. maj kl. 9 til 16 har du mulighed for at deltage i workshoppen ”Mobilhistorier –lige ved hånden”.

Og det er ganske gratis.

Workshoppen holdes i Jernbanegade 12 i Næstved  (Administrationsbygningen hvor også Næstved Kommunes kultur & fritidsafdeling har til huse).

Vi håber på at kunne hjælpe Jer tættere på, at I som kunstnere, kreative igangsættere, innovatører og alle jer der understøtter de mange pragtfulde aktiviteter der sker rundt omkring, bliver bedre til at vise det gennem små visuelle fortællinger gennem det redskab vi sikkert alle har ved hånden –vores mobiltelefon. Det kan hjælpe jer til både at dokumentere til eget brug, men især at fortælle andre –om alt det spændende der sker i jeres forening eller virksomhed, i jeres kommuner og som PR til kommende arrangementer.

Tilmeld dig her

Efter en kort introduktion, hvor du får demonstreret hvor gode mobiltelefon historier faktisk kan blive, er det tid til selv at få hænderne op ad lommen. Dagen består af praktiske øvelser, hvor alt fra A til Z gennemgås, så deltagerne er klædt på til selv at lave film, når dagen er omme.

Egen mobiltelefon og/ eller Ipad skal medbringes ligesom der vil være apps, der skal downloade før workshoppen. For Iphones / Ipads er der minimum tale om IMovie (der bruges til redigering). For deltagere med android telefoner er der minimum tale om Kinemaster eller Powerdirector (til redigering)

Der vil være visse krav til teknikken: Du skal medbringe enten Ipad eller Iphone (Minimum IPhone 5, 5c, 5s, 6, 6+, 7, 7+8, 10 og / eller Ipad 3 eller Ipad Air 1/ 2 ELLER en nyere smartphone med android styresystem.

Der er plads til i alt 25 deltagere på holdet, og vi har to professionelle undervisere hyret ind, så der hele tiden er mulighed for let adgang til hjælp til at komme videre. Pladser tildeles, og der lægges vægt på både en geografisk spredning og blandt deltagerne i forhold til institution, forening, kunstnerisk genre.

Udførligt program for dagen sendes til de deltagere, der kommer med på workshoppen.

Frist for tilmelding er senest den 18. maj.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *