Artcore er skudt i gang.

Artcore er ét af projekterne i kulturaftalen og er et tilbud til de unge mellem 13 og 25 år, der har lyst til at fordybe sig i scenekunst, billedkunst og film. Der er afsat ca. 1, 2 millioner kroner til projektet, som vil køre over de kommende tre år.

Et tilbud til alle unge i kulturregionen

Artcore er forankret i Talentskolen i Næstved, men det vil kunne ses og mærkes i Kulturregion Storstrøms kommuner Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og Faxe. Man behøver ikke at have øvet i mange år for at være med i en Artcore workshop. Men man skal være seriøs omkring det man gør og villig til at fordybe sig. Til gengæld kan de unge som deltager godt forvente sig at være en del af en god oplevelse, hvor man både rykker sig fagligt sammen med professionelle voksne og er sammen med andre unge, der deler ens interesse.

Få en workshop tæt på dig

Alle unge har mulighed for at få en Artcore workshop tæt på hvor de bor. Hvis I er et par stykker der gerne vil komme med jeres engagement, energi og seriøsitet indenfor enten scenekunst, billedkunst eller film, så kommer Artcore med undervisning, der matcher. Måske har I gået til undervisning i flere år, måske er I nybegyndere. Artcore giver unge en  udfordring,der passer uanset niveau. Hvis man som ungdomsskole, egnsteater, kulturhus mv. har lyst til at lægge rammer til, er man velkommen til at tage kontakt.

Det er meget enkelt at få etableret en workshop, og interesserede kan henvende sig til Kulturregion Storstrøms sekretariat:  brsj@vordingborg.dk

 

Stor Artcore TalentCamp 2016 i støbeskeen

En del af Artcore består af workshops fordelt over hele året. En anden del af projektet består af en årlig Artcore Camp, som er workshops og events for børn og unge. Planen er, at Artcore Camp 2016 vil finde sted i Faxe som led i UpArt Festivallen.

I 2017 rykker Artcore Camp videre til Kulturfestivalen FACIT i Næstved Kommune. I 2018 er Artcore Camp en del af KulturKlash Festival i Guldborgsund Kommune.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *