Kære alle medlemmer af Kulturstrømmen

Årets sidste netværkstræf er på trapperne, og der er nu åben for tilmeldinger. Meld dig til her via hjemmesiden senest den 12. december.

Programmet for dagen er endnu ikke helt på plads, men det opdateres løbende, og holdes opdateret her: Program 17. december

Denne gang holdes netværkstræffet i Haslev Gl. Seminarium, som du finder her.

 Vi gør status over de forløbne to års kulturaftale samarbejde, hvor bl.a. etableringen af vores netværk har været en del af de mange initiativer.

Der bliver god tid til at tale med hinanden denne dag, så husk visitkort, flyers og andet godt til at dele med hinanden.

32 store, små og meget forskellige projekter er støttet via Kulturregion Storstrøm. En del er endnu ikke afsluttet, men fortsætter ind i 2015. Vi har fået et par stykker til at komme og fortælle os om deres projekt.

På vores allerførste netværkstræf i 2013 drog vi ud på tur og så en bid af den kultur-  og naturarv, der er i vores hjørne af Danmark. Dengang var en analyse af vores seks kommuners fælles kulturarv og naturarv netop igangsat. Nu er den her så: Destinationsstrategien, som udpeger vores mest oplagte muligheder for  at aktivere temaer i vores kultur- og naturarv. Destinationsstrategien peger på en masse fælles styrker ved vores egn, og som vi kan arbejde videre med i de kommende år.

Vi glæder os til at dele den med jer den 17. december.

Det er gratis for alle medlemmer at deltage.

Programmet for dagen er endnu ikke helt på plads, men det opdateres løbende, og holdes opdateret her: Program 17. december

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *