Projekter, vi støtter i 2020

Pt. har vi desværre ingen frie puljemidler, der kan søges i 2020.

 

Kultur og Læring

Billedskolen Storstrøm
Vores fælles, tværkommunale billedskole leverer fritidsundervisning i høj kvalitet til børn og unge i Kulturregion Storstrøm. Læs mere om hold, tilmelding m.v. på www.billedskolen.nu.

FællesVærk – Film & Performance, Billede & Musik
Fra 0 til 100 på en weekend: Vi skaber film, udtryk, lyd og billeder fra bunden! To workshops i oktober-november 2020 for unge i aldersgruppen – én i Næstved og én i Maribo. Tilmeld dig før din nabo! (Obs. Fysiske workshops er udskudt til 2021 pga. COVID19)

Som et indslag under FællesVærk benytter Filmfabrikken v/ Jeppe Jungersen og Billedskolen Storstrøm v/ Sigrid Abrahamsen erfaringerne fra foråret 2020 (corona-lockdown) og aktiverer Kulturregionens børn og unge (fra 3 – 15 år) nu og her, mens vi er lukket ned pga. corona. Læs om indslaget her:  Min & Din Coronabobbel

Fyr Den Auf
Musik- og kunstfestival for unge ved Stevns Fyr (Obs. Er udskudt til 2021 pga. COVID19)

Ensemble Storstrøm
Ensemble Storstrøm leverer fantastiske, klassiske musikoplevelser til alle aldersgrupper, men særligt børn og unge. Se Ensemblets hjemmeside for koncert- og arrangementskalender m.v. her.

 

Kultur og Livskvalitet

Netværket Kulturstrømmen
Et uformelt men seriøst netværk af kulturaktører på tværs af de seks kommuner Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Faxe, Stevns og Næstved. Kulturstrømmen er en unik mulighed for at få styrket sit netværk og kulturelle virke: Det er gratis at være med, der er op til flere (oftest gratis!) kompetenceudviklende kurser for medlemmer i løbet af året, og så kan man oven i købet få gratis adgang til Fonde.dk. Følg med Kulturstrømmen og bliv en del af netværket her. (Obs. Pga. COVID19 er der lidt færre aktiviteter i 2020, men i efteråret byder vi på flere onlinekurser.)

 

Kultur og Naturarv

CulturePoint
Kultur- og naturarvsoplevelser i Storstrøm samlet i én og samme app – CulturePoint.dk giver dig et unikt overblik over mange af Kulturregionens Indeholder også loyalty-goder og tilbud. Læs mere på hjemmesiden www.culturepoint.dk, hvor du – foruden på AppStore/Android – kan downloade app’en.

 

Kulturregion Storstrøm bevilger desuden midler til vores to fantastiske lokale aktører; kunstfestivalen, Lys over Lolland, og egnsteatret, Cantabile2, der bl.a. laver Waves Festival.