Netværket Kulturstrømmen

Det er vigtigt for os, at vi er med til at samle kulturaktørerne på tværs af de seks aftalekommuner. Sammen står vi altid stærkere end hver for sig.

Derfor har vi etableret Netværket Kulturstrømmen.

Kulturstrømmen er et uformelt, men seriøst netværk for alle de aktører i Kulturregion Storstrøm (dvs. Vordingborg Kommune, Faxe Kommune, Næstved Kommune, Stevns Kommune, Lolland Kommune og Guldborgsund Kommune), der har med kulturen at gøre. Netværket koordineres fra Sekretariatet for Kulturregion Storstrøm, som har fysisk hjemme i Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice i Haslev.

Workshops, netværkstræf og gratis adgang til Fonde.dk
Formålet med Kulturstrømmen er at knytte bånd mellem både ens og forskelligartede aktører, udveksle viden og erfaringer samt at tilbyde kompetenceudviklende aktiviteter til gavn for alle, der har med kulturen at gøre, på tværs af kulturlandskabet i Kulturregionen.

Hen over året udbyder Sekretariatet derfor et antal workshops, netværkstræf og kurser. Herudover har Sekretariatet en storbrugerlicens til www.fonde.dk, og som en del af Kulturstrømmen har man ubegrænset og gratis adgang til siden.

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at blive en del af netværket, og du vil løbende modtage information om workshops, temadage og andet nyt fra Kulturregionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kulturregionskoordinator, Trine Marxen på mail: marxe@faxekommune.dk eller M. 2177 4227

Hvem kan være med i Netværket?
Alle der har berøring med kulturområdet kan være med, og det er ganske gratis.

Om du er kunstner, musiker, kreativ iværksætter, lærer i de kreative fag, engageret i foreningslivet, ansat i en kulturinstitution og eller noget helt syvende, er du velkommen i Kulturstrømmen.

Det er dog et krav, at du enten er bosat, har dit daglige virke eller på anden vis har tilknytning til kultur- og foreningsområdet i Kulturregion Storstrøms seks kommuner.

Herudover må en institution, forening, lokalafdeling og lignende maximalt have én bruger på Fonde.dk. Men medlemskab af Netværket Kulturstrømmen kan alle i institutionen, foreningen m.v. få. 

Tilmelding til Netværket Kulturstrømmen