16. december kl. 15-17 vil de to kommunikationskonsulenter, Stephanie Hamilton og Natasja Jakobsen, give dig nogle af de små fif, der gør en stor forskel, når hjemmesiden skal gøres mere synlig, eller når der skal satses på sociale medier.

Begge arbejder til daglig bl.a. med kommunikation og online marketing hos turistorganisationen, Destination SydkystDanmark – Stephanie som projektleder og Natasja som marketing- og contentkoordinator.

Kursusindhold

Kurset finder sted online på mødeplatformen Teams og vil være meget praksisnært med konkrete fif og tanker. Hovedfokus bliver på hjemmesideoptimering og håndtering af digitale anbefalinger inkl. SoMe, fx:

Praktiske tips til hjemmesideoptimering

  • Usability / Brugervenlighed
  • Mobiloptimering
  • Billeder + video
  • SEM (Search Engine Marketing), herunder SEO (Search Engine Optimization)

Håndtering af digitale anbefalinger og brugergenereret indhold

  • TripAdvisor + Google My Business
  • 5 tips til sociale medier (Facebook + Instagram)

Hvem kan deltage?

Kurset er gratis og henvender sig primært til kulturaktører og foreninger i Netværket Kulturstrømmen, der har en online tilstedeværelse, dvs. som har en hjemmeside og/eller kommunikerer deres aktiviteter på de sociale medier.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via formularen herunder. Der er plads til 25 deltagere på onlinekurset, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet.

Bliver du forhindret, må du meget gerne kontakte Kulturregion Storstrøms sekretariat på ricke@faxekommune.dk, så en anden kan få glæde af din plads.

Kurset er afholdt