Film, design, scenekunst og levende musik

Kulturaftalen 2021-2024 vender blikket mod børn og unge, der gennem støttepuljer og kulturprojekter skal blive fremtidens ildsjæle.

Klassisk musik så det synger, medrivende film om liv og levned, scenekunst langt ud over kanten og meget mere. Kulturaftale 2021-24 bliver det nye sort på Sydsjælland og øerne.

Aftalen betyder, at vi nu, blandt andet, sigter mod børn og unge samt deres familier med et samarbejde om lang række projekter skabt sammen med Kulturregionens dygtige kunstnere og kulturelle aktører. Alt dette for at sikre, at vores region – både nu og langt ind i fremtiden – vil blomstre med levende kulturoplevelser, underholdning og seriøs kunst. Alt sammen gennem fremtidens kulturfolk, som vi vil støtte i disse år. Adgangen til kulturoplevelser skal gøres bredere så mange flere får en nem tilgang til kreativ udfoldelse.

Vil du være med? Eller kender du nogle kreative mennesker, som bare venter på at komme i gang?

Du finder alle oplysninger på siderne her. Også information om, hvordan du kan søge midler til dit kulturprojekt gennem de to bæredygtighedspuljer, du kan søge her [TRYK].

Læs alle detaljerne i Kulturaftalen i helhed her: Kulturaftalen 2021-2024 (pdf.)

 

Her fokuserer vi

Kulturregion Storstrøm vælger at fokusere på to indsatsområder, ”Kultur til tiden” og ”Kulturens bidrag til en bæredygtig udvikling”. Og hvad betyder det så?

Det betyder, at vi især er opmærksomme på at give børn, deres familier og unge mennesker mulighed for at være den spirende og skabende kraft.

Her er nogle af de foreløbige projekter:

Kom ud af busken

Ønsker du at høre mere om Kulturaftalen, eller har du en god idé til et projekt inden for et af indsatsområderne?

Du er altid velkommen til at tage fat i koordinatoren i sekretariatet:
Johanne Sparre Rickers
Mail: ricke@faxekommune.dk eller på tlf. 24835457