Er det lidt af en jungle at finde rundt i hvilke fondsmidler, I har mulighed for at søge? Og er det ikke altid klart, hvordan I skriver den bedste ansøgning til lige jeres formål?

Der er hjælp at hente tirsdag 7. december 2021 kl. 17-21, hvor Dennis Hørmann fra Fundraiseren / Fonde.dk afholder fundraising workshop i Netværket Kulturstrømmen.

Målet er klart: At blive klædt på til at hente flere midler hjem fra fonde og puljer til projekter.

Når du har deltaget i denne workshop, vil du have opnået indsigt i det danske fonds- og puljemarked og vide, hvordan du retter henvendelse med både din idé og ansøgning.

Læs hele programmet og Invitation til fundraising workshop – i Haslev 071221 her [TRYK]

Hvordan og hvornår foregår kurset?
Workshoppen afholdes tirsdag d. 7. december kl. 17:00 – 21:00 i Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice, Jernbanegade 62, 4690 Haslev. Mødelokale: Novellen.

Der vil være både undervisning og gruppearbejde, og forplejning til at holde energien oppe.

Hvem kan deltage?
Alle medlemmer af Netværket Kulturstrømmen. Der er plads til 20 personer på holdet, og tilmelding til kurset foregår ud fra først-til-mølle-princippet.

– Det er også Netværkets sidste arrangement, da projektet slutter ved udgangen af året. Husk derfor, at du som medlem stadig har gratis adgang til fonde.dk frem til 31.12.2021.

Det er gratis at deltage i workshoppen, du skal blot være medlem af Netværket Kulturstrømmen [TRYK]

TILMELD DIG WORKSHOPPEN VIA DETTE LINK: https://surveys.enalyzer.com?pid=gg5c8rim