Min&DinCoronabobbel er for alle børn og unge mellem 3 og 15 år, der har lyst til at udtrykke sig kreativt og vil være med til at fortælle en fælles historie om, hvordan det er at være barn og ung under corona.

Lige nu laver vi uendelig mange ting uden vores venner, og selvom vi er sammen med vores familier, kan det være svært at være så meget alene. Det er vores håb, at børn og unge med MinCoronaBobbel, kan være med til at skabe et fælles bånd og give udtryk for både de gode og de svære følelser og på den måde vise hinanden at, man ikke er alene med alle de mange tanker. (- Sigrid Abrahamsen leder Talentskolen/Billedskolen)

I løbet af marts 2021 vil man kunne se fællesværkerne, små fælleskabte film på www.ungdommensdokumenta.dk (der er under udvikling) og løbende følge med i en række workshops for børn og unge, som sendes i luften, når vi igen må mødes med hinanden.

Under betegnelsen Fællesværk samles forskellige kunstarter, som musik, billedkunst, teater og film og sætter fokus på det at møde andre kreative børn og unge og skabe noget vildt og kunstnerisk i fællesskab.

Min&DinCoronabobbel er et indslag udviklet delvist under projektet FællesVærk og Fyr Den Auf, ved Filmfabrikken Møn v/ Jeppe Jungersen og Billedskolen Storstrøm v/ Sigrid Abrahamsen.

Sådan deltager du

Er du mellem 3 og 15 år, kan du være med til at fortælle en fælles historie om, hvordan det er at være barn og ung under corona.  I Min&DinCoronaBobbel samler vi tegninger, vidoer, stopmotionfilm, collager eller et helt andet udtryk sammen til små stemningsfilm.

Du kan både udtrykke noget, du har været glad for, noget sjovt eller noget, som har gjort dig ked af det.

Der er kun tre regler:

   1. Der må ikke være mennesker med, på billeder eller filmede klip.
   2. Hvis det er en film, må den max være 30 sekunder
   3. Du skal være mellem 3 og 15 år.

Tag et billede af tegninger, collager og lign. og send film – gerne via WeTransfer – til mincoronabobbel@gmail.com

Så samler vi alle de mange bidrag til små film, som kan ses på www.ungdommensdokumenta.dk i løbet af marts.

Husk at sende (for)navn og alder med jeres bidrag, hvis I vil have dem med på rulleteksterne, og navnet på den kommune du bor i. Oplysningen om din kommune, benytter vi kun til intern statistik.

Kontakt: Har du spørgsmål til projektet, databehandling eller problemer med upload kontakt Sigrid Abrahamsen på mail: smwab@naestved.dk

Samtykke og databehandling: Når du sender bidrag ind til mincoronabobbel@gmail.com , giver du samtidig lov til at Filmfabrikken Møn og Billedskolen Storstrøm må bruge dit bidrag i filmene.

Du vil modtage et autosvar ved indsendelsen, hvor vi beder dig bekræfte (ved at sende et retursvar) at du er myndig/forældre til barnet, eller at du skal have en forældre til at bekræfte din deltagelse.

Når filmene er klippet færdig, sletter vi dit bidrag og din mail fra vores servere, og vi deler ikke din/dine forældres mail med andre.

Hvor bliver filmene vist? Du kan se de færdige film på www.ungdommensdokumenta.dk  som bliver lagt løbende ud fra marts måned. Derudover vil nogle af de færdige film blive delt på de seks deltagende kommuners sociale medier. Kommunerne tæller: Næstved, Faxe, Stevns, Lolland, Guldborgsund og Vordingborg.

Hvis du skulle fortryde dit bidrag efter filmene er delt, kan vi fjerne det fra www.ungdommensdokumenta.dk, (ved at I sender en mail) men da vi ikke kan kontrollere videredeling via sociale medier, kan det ikke trækkes tilbage herfra.

I kan læse mere om databehandling på datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/boern-og-unge

Samtykke: I kriterierne for bidragene er der gjort opmærksom på, at man ikke må filme mennesker –  heller ikke sig selv. Skulle der være nogle børn, der er kommet til at filme personlige ting, som Filmfabrikken Møn og Billedskolen Storstrøm af GDPR-mæssige hensyn skal tage højde for, vil de modtage en mail, hvor forældrene kan give samtykke til at det pågældende bidrag må benyttes i CoronaBobbelfilmene alligevel.

Har din klasse lyst til at deltage i Min&DinCoronaBobbel?

Projektet sætter fokus på trivsel, og lægger op til at børn og unge både kan udtrykke de gode og de svære følelser, der opstår i denne helt usædvanlige tid. Selvom man må starte i skole igen, er samfundet stadig lukket ned omkring os, og alle er i Coronabobler, om det så er med den nærmeste familie, eller med sin klasse.

Man kan udtrykke sig i mange forskellige medier og det kan både være abstrakt, eller noget helt konkret  I kan lave en lille film, gå ombord i stopmotion, eller I kan tegne, lave collager eller noget helt femte, som taler mere til jer.

Der er kun tre regler:

   1. Der må ikke være mennesker med, hvis det er filmede klip.
   2. Hvis det er en film, må den max være 30 sekunder
   3. Du skal være mellem 3 og 15 år.

Med en forældres samtykke: Tag et billede af tegninger, collager og lign. og send film – gerne via WeTransfer – til mincoronabobbel@gmail.com

Husk at sende (for)navn, alder og navnet på den kommune du bor i, med jeres bidrag, hvis I vil have dem med på rulleteksterne.

Kontakt: Har du spørgsmål til projektet, databehandling eller problemer med upload kontakt Sigrid Abrahamsen på mail: smwab@naestved.dk

Samtykke og databehandling: samme som beskrevet under ‘Sådan deltager du’.