graphic designers desk

Få klarhed over udviklingsmulighederne i din kulturelle virksomhed, når ekspert i kulturelt entreprenørskab, Christina Wilson, lægger vejen forbi Kulturregion Storstrøm d. 3. december med opfølgende workshop d. 10. december. Centrum for workshoppen er din egen kunstneriske praksis og styrkelsen af dit entreprenørskab – og du får ikke mindst mulighed for at få finpudset dine kompetencer udi søgning af fondsmidler.

Om Christina Wilson
Christina er ekspert inden for forretningsudvikling, kunstformidling og rådgivning af kulturinstitutioner og kunstnere. Hun er uddannet kunsthistoriker og tidligere galleriejer af Galleri Christina Wilson, der var et af Skandinaviens førende gallerier. Hun ejer nu rådgivningsvirksomheden Christina Wilson Art Advisory og sidder i bestyrelsen for Museet for Samtidskunst.

Hvem kan deltage?
Som langt de fleste kurser og arrangementer i Netværket Kulturstrømmen er workshoppen ganske gratis, og alle kan deltage. Om du er selvstændig kunster, kulturiværksætter, ansat i en kulturinstitution eller noget helt fjerde, er du velkommen. Der er plads til 20 deltagere på holdet.

Om workshoppen
Undervejs kommer vi til at tale om:

• præcision af dit kunstneriske narrativ
• markedsføring
• kommunikation
• salg
• økonomi
• udstillingspraksis
• netværksopbygning

Som opfølgning på workshoppens første dag, vil deltagere skrive en (fiktiv) fondsansøgning, som vi hjælper hinanden med at give feedback på.

Workshoppen finder sted d. 3. december kl. 15 – 20.30 på Nykøbing F. Rådhus, Parkvej 37, 4800 Nykøbing F.. Herudover er der en opfølgende workshopdag for deltagende d. 10. december kl. 15 – 18.30, også på Nykøbing F. Rådhus. Vi sørger for et let måltid under begge workshopdage.

Workshoppen er afholdt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *