Er det lidt af en jungle at finde rundt i hvilke fondsmidler, I har mulighed for at søge? Og er det ikke altid klart, hvordan I skriver den bedste ansøgning til lige jeres formål?

Der er hjælp at hente 3. november, hvor Dennis Hørmann fra Fonde.dk afholder gratis online-kursus i fundraising i Netværket Kulturstrømmen.

Når du har deltaget i denne workshop, vil du have opnået indsigt i det danske fonds- og puljemarked og vide, hvordan du retter henvendelse med både din idé og ansøgning. Målet er klart: At blive klædt på til at hente flere midler hjem fra fonde og puljer til projekter.

I løbet af online-workshoppen vil du bl.a.:
• Få indblik i, hvordan fonde og puljer tænker og agerer på den anden side af bordet
• Lære do’s and dont’s hvad angår ansøgningsmateriale – lige fra projektbeskrivelse til budget
• Arbejde med din egen projektidé og bygge en kernefortælling op som første skridt
• Vurdere en rigtig ansøgning og tage stilling til, om den skal have støtte eller ej
• Lære mange forskellige fonde og puljer at kende – og hvordan du finder dem

Om Dennis Hørmann
Dennis Hørmann har arbejdet professionelt med fundraising de seneste 10 år. Han er forfatter til ”Håndbog i fundraising” og står bag Danmarks største fundraising-portal, Fonde.dk.

Hvordan og hvornår foregår online-kurset?
Workshoppen afholdes over Zoom og finder sted tirsdag d. 3. november kl. 15:00 – 19:00. Der vil være både online undervisning og -gruppearbejde.

Hvem kan deltage?
Alle medlemmer af Netværket Kulturstrømmen. Der er plads til 20 personer på holdet, og tilmelding til kurset foregår ud fra først-til-mølle-princippet.

Er du tilmeldt, og har du alligevel ikke mulighed for at deltage, vil vi bede dig skrive til Sekretariatet for Kulturregionen hurtigst muligt på ricke@faxekommune.dk, så en anden kan få glæde af din plads.

 

Tilmeld dig gratis online-kursus i fundraising m. Dennis Hørmann

  • (Ved tilmelding og oplysning af din e-mailadresse, giver du udelukkende Kulturregion Storstrøm og kursusholderen (Fundraiseren.dk) tilladelse til, at vi må sende dig løbende praktiske oplysninger om kurset, herunder mødeinvitation til Zoom og en efterfølgende kort tilfredshedsevaluering. Vi deler ikke din e-mailadresse med tredjeparter.)
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.