Er det lidt af en jungle at finde rundt i hvilke fondsmidler, I har mulighed for at søge? Og er det ikke altid klart, hvordan I skriver den bedste ansøgning til lige jeres formål?

Der er hjælp at hente 3. november, hvor Dennis Hørmann fra Fonde.dk afholder gratis online-kursus i fundraising i Netværket Kulturstrømmen.

Når du har deltaget i denne workshop, vil du have opnået indsigt i det danske fonds- og puljemarked og vide, hvordan du retter henvendelse med både din idé og ansøgning. Målet er klart: At blive klædt på til at hente flere midler hjem fra fonde og puljer til projekter.

I løbet af online-workshoppen vil du bl.a.:
• Få indblik i, hvordan fonde og puljer tænker og agerer på den anden side af bordet
• Lære do’s and dont’s hvad angår ansøgningsmateriale – lige fra projektbeskrivelse til budget
• Arbejde med din egen projektidé og bygge en kernefortælling op som første skridt
• Vurdere en rigtig ansøgning og tage stilling til, om den skal have støtte eller ej
• Lære mange forskellige fonde og puljer at kende – og hvordan du finder dem

Om Dennis Hørmann
Dennis Hørmann har arbejdet professionelt med fundraising de seneste 10 år. Han er forfatter til ”Håndbog i fundraising” og står bag Danmarks største fundraising-portal, Fonde.dk.

Hvordan og hvornår foregår online-kurset?
Workshoppen afholdes over Zoom og finder sted tirsdag d. 3. november kl. 15:00 – 19:00. Der vil være både online undervisning og -gruppearbejde.

Hvem kan deltage?
Alle medlemmer af Netværket Kulturstrømmen. Der er plads til 20 personer på holdet, og tilmelding til kurset foregår ud fra først-til-mølle-princippet.

Er du tilmeldt, og har du alligevel ikke mulighed for at deltage, vil vi bede dig skrive til Sekretariatet for Kulturregionen hurtigst muligt på ricke@faxekommune.dk, så en anden kan få glæde af din plads.